Skillinge & Ystad

Trött igår,blev inget bloggande.Vi var uppe i ottan igår för att gå på loppis hos mor i Skillinge.........tyvärr hade dom skrivit fel på skyltarna i byn,så loppisen började inte förrän på kvällskvisten.Stannade dock kvar och kollade i hamnen och stranden i Skillinge.Förbaskat mysigt i den lilla byn,tycker jag.



Flickorna plockade snäckor och sen åkte vi hem till mor & Kenneth och grillade korv :)
Peter och stortjejerna åkte hit till Hammenhög och badade i utebassängen och bastade medan Sara och jag följde med mormor & Kenneth till Simrishamn.Lite shopping blev det......se´n till Skillinge igen för att käka SILLBURGARE.Toppenkrubb,helt outstanding!Vi kuskade till sist ner till loppisen som öppnade 18.00.Gissa om det var mycket folk där!!Fy f-n.Jaja,fynd gick att göra trots allt.Bl.a en del Kockums baljor och kastruller,en röd skinn-slips (till mig!),en tvärsnygg konsoll,en stall-lykta m.m. och guben fyndade två dörrar för 100 spänn!!Tur att mor & K åker med tomt släp hem till Dalom.

Efter en lång dag med många happenings,så blev det filmtajm i Lisas säng.



Även idag har vi haft ett fullspäckat schema.Tog det lite piano med sovmorgon i morse,sen bar det av till Ystad för att träffa Annette,Håkan & Emma ;) Vi träffades vid Saltsjöbaden,men tyvärr började det regna så smått,så efter ett fotdopp i havet åkte vi hem till våra kamrater och åt lunch.Trevligt-TACK!!

Eftersom Sara har haft prickar över hela kroppen i ett par da´r nu,så ringde vi till en distrikts-sköterska i Ystad och hon tyckte att det var läge att Sara gjorde ett besök hos henne.Så medan Annette tog med sig storflickorna på en tur med en veteranbrandbil och jag checkade några affärer,så kvistade pappan,Sara och Håkan på en vårdcentral-/pubrunda.Verkar inte vara nån större fara med prickiga korven,men blir det värre får vi gå till farbror doktorn.

Vi avnjöt en supergod middag hos Annette och familjen för att sen ta en promenad med barnen till havet för ett kvällsdopp.Härligt med gångavstånd till en busfin strand.Det såg dock rätt kallt ut i havet,men flickorna njöt ändå!




KOMPISAR!!!!

Nu äre läggdax!!Mycket står på programmet även imorgon.......

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Vad mysigt ni har det. Önskar jag kunde vara med, trots att vi just varit i Skåne. Du hälsade väl till Nettan från mig va'? Kram

2008-07-23 @ 19:31:23
URL: http://www.mammamarie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0