Tosselilla

Gårdagen slukades av ett lååååååångt besök på Tosselilla Sommarland.Vi var dit med fam.Pålsson och festligt var det minsann.Där finns begivenheter för alla åldrar!Titta på djur,gå i Tarzanskogen,beta av nöjesfältet,BADA,paddla kanot.......you name it.Tror faktiskt att barnen blev helnöjda till slut :)



Lisa och Matilda åker larven  ;)


Några kamrater som verkade vara på dåligt humör......



Sara hittade en EGEN klätterställning i hennes storlek-lycka!



Färdigpaddlat.....

Det var gårdagen det.Kan säga att den tog musten ur oss allihop.Orkade bara handla lite mat till kvällsvarden på hemvägen,sen äta och sova!

Idag kuskade vi iväg till stranden i Borrby på förmiddagen.Fantastiskt väder även idag!Det blåste en hel del nere vid havet,men som tur är har vi fått låna ett vindskydd av mor och Kenneth.Det kom väl tillpass.


Sara fann sig direkt och satt i sin koja mest hela tiden.Tur det,solen brände på bra.Däremot var det tvärkallt i havet enligt Lisa och Matilda.
Vi drog hem och åt lunch och sen var det sovdags för lillan,så hon och jag stannade hemma och dom andra åkte till badet i byn.På sena em åkte vi till mammas hemtrakt,Skillinge,och köpte mat och åkte ner till hamnen.Träffade en urfestlig gubbe från Göteborg som var snäll och fotade oss.Därefter fick vi höra hans livs historia......



Nåja....ALLA bilder blir inte rättvisa när man får solen i ögonen...

Avslutningsvis en riktig sommarbild på ett av favoritmotiven :



Imorgon ska vi till Bo Ohlsson-ett måste när man är i närheten av Tomelilla!

Hejhej!


Kommentarer
Postat av: Mimmi

Återigen: Vilka härliga bilder du/ni/farbrorn från Göteborg har tagit! Hälsa Bosse O från mig!

Kram

2008-07-25 @ 18:47:49
URL: http://www.mammamarie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0