Hejhej

Nu är det jul igen.......Närå,skoja bara,här är det efterfest på hög nivå ;) Kollar nätet på semester-begivenheterna och visar barnen var vi ska bo osv.
 Vi har varit på grillfest i Borlänge hos ett gäng som skulle på Peace and Love.Lyllo dom..å lyllo oss..som fick åka hem med barna och pick & pack  :/

Nu är vi iaf hemma i fattigdom och oelände,ska gå och lägga mig snarast för att orka med jobbet imorgon.Har jobbat idag oxå och det gick riktigt bra!

Kram på er.

Lucky me

Livet kan vända fort.Har blivit "friskförklarad"av farbror doktorn idag!!!!!Fatta hur lycklig jag (vi) är!Oron släppte totalt när jag pratade med lasarettet idag.Tårar och skratt.......:)   :)   :)
Så förbaskat skönt att all oro och alla funderingar äntligen är över nu!Unnar mig vin och vila från alla sysslor här hemma.

Ojojoj.......va härligt livet är.

Tänk på det  :)

Sådär



Lyckades få till en nostalgi-bild till slut!
Va säjs??Rätt stiliga va??

Nostalgi

var det meningen att det skulle bli idag.....Packade bilen full med döttrar och kuskade iväg till Dössberget för att äta middag och återuppliva gamla minnen  ;)  Fast tji fick vi!Anlände kl.17.17 och restaurangen stängde kl.18 och si nå´t serverande av mat var INTE aktuellt!Besvikelsen landade tungt över familjens axlar.....Vad göra???JO-skicka ner pappan & Sara till byn för att köpa pizza medan vi andra kollade in bygdens 2 glada grisar,diverse höns och en ståtlig tupp.När maten levererades ösregnade det,så att äta i det fria var inte på tapeten.In med samtliga i bilen igen och ut på en åker/äng där vi avnjöt våra pizzor.Flickornas förtjusning visste inga gränser:tänk va´ mysigt att äta i en tok-immig bil i vrålregn!!!!
Ibland krävs det inte mycket.

På vägen hem ringde vi till världens bästa Jenny och sjöng för henne.Allihop stämde upp,även Sara.
Jenny fyller år idag (GRATTIS IGEN!) och blir ändå inte en dag äldre ;)

Annat är det med mig.


Överraskande bra

 gick det att  jobba idag....trots allt.Är faktiskt inte alls så trött som jag trodde att jag skulle vara!

Stortjejerna är här igen,det känns super.Dom sitter nere och tittar på film och verkar vara synnerligen nöjda :)
Lillan sover sött.Imorgon är hon bjuden på sitt första kalas hos en kompis!Anton fyller 4 år minsann.Hon ser framemot denna tillställning väldeliga.Jag frågade henne "Vad säger  man när Anton fyller år då,Sara?",i hopp om att få "GRATTIS!" till svar.Nixpix-"TACK!" svarar sötnosen glatt.Jaja,man kan ju inte veta aaaaaallting när man är så liten......

Hon har i allafall hittat på en ny låt nyss,den lilla.Satt vid sitt minipiano och stämde upp nyss :
"PIIIIPPI-LOOOOOTTA,VIKTUAAAAALA,RULGAAAAARDINA,KUSMIIIIIIIINTA ,
EFRAMSDÅÅÅÅÅTTÄ,LÅÅÅÅÅÅNGMAAANNÄÄÄÄÄN".
Fantastiskt!!!En riktig juvel är vad hon är.Hoppas att det framgick att det var en ramsa ur Pippi som hon drog av??
Observera gärna slutklämmen istället för Långstrump="Långmannen".Bör vara en kombination av  Långstrump och  Långeman.

Sisådär,det var nog allt för idag.Funkar fortfarande inte att bluetootha med min nya mobil.Då vet ni.

Trötter

Hemkommen och helt slut.Meningen är väl att man ska vara utvilad efter en helg i ett torp,men icke......Är väl lite spänd inför arbetsdagen imorr´n.Var ju ett tag sen jag var där.Det ska nog gå bra....

Måste ge mig,behöver SÖÖÖÖÖÖÖMN!!Nattelinatt!


Godkväll

Är kvar i lilla mysstugan,nu med Sara OCH maken!Har haft hur mysigt som helst här idag.Jag var hem en kortis på fm och kokade potatis och duschade.....Vi fick lunchbesök här uppe av mor och Kenneth.Sill,nypotatis,köttbullar,hårdbröd med ost och gubbens äppelpaj med vaniljsås :) Till det bärs,vin och nubbe såklart.Därefter en W.Fest fest!

Har just kommit tillbaka från ännu ett besök hos min dagmamma m familj,grannar med mitt barndomshem.Härligt att vara i den här änden av stan!!

Morgondagen bjussar på hemfärd.Tvätt och disk och annat skoj inför nästa vecka.Börjar jobba igen på måndag.....

Kram.

Midsommarfest


Hittade en bild på lillan smaskandes pastasallad i parken efter partyt i tisdags.Sötast!

Försökte vända bilden....men.....äsch.


Tack

söta,rara,fina Jenny för min fina blogg!!!Utan dig hade jag ju inte bloggat överhuvudtaget....
Kul att se att du lägger ner så mycket jobb på alla förändringar ;)  JA-jag är jättenöjd!!Tack igen.

Sitter i stugan med ett glas vin och en påse natursnask.Kan man ha det bättre??Vi har haft en härlig dag här uppe;ätit god mat,dansat med lillSara,ätit god mat igen,druckit gott och umgåtts med goda vänner.Gubben åkte iväg vid 18 för att spela på ett partaj,men anländer snart hit igen för att sova här han oxå.Hoppas på ok väder imorgon,isåfall stannar vi här en natt till.Helt underbart att få koppla av allt hemma och bara vara......Känner att jag behöver det!

Klart !!!

Nu så är jag nöjd med den här designen! Hoppas att Anna blir det med!!

// JENNY

DESIGN BYTE PÅGÅR!

Nu är jag (Jenny) här igen o håller på! Dags att Anna får en ny design tyckte jag!

KRAM o glad midsommar Alla Annas läsare!

Städdag?

FÖRSÖKER få nån ordning i detta kaos.Det ligger prylar överallt och tvätthögen är ENORM.Ett litet plus är att det är ren tvätt :) Vet fasiken inte hur jag ska få snyggt och prydligt härhemma.Ju mer jag plockar undan,desto fler prylar verkar dyka upp.Dessutom har jag god hjälp av lillan som river ut allt hon kan hitta...... Hoppas återkomma med fler bilder under dagens lopp. Tjo.

Bilder


Nähänä

Blåtanden har icke piggat på sig,utan är fortfarande tvärkass.Vill bara upplysa om att jag har tagit massor av fina bilder på den sedvanliga midsommarfesten här på området.Skoj att få vara med och dansa lite och se den fina midsommarstången :) Flickorna hade buskul-träffade kompisar och käkade matsäck. Nu är jag sur på riktigt för att jag inte kan fixa till nån bild här!Ska ge det en sista chans.Hoppas att det lyckas nu!

Shit

Försöker lägga in bilder från dagens händelser,men det gååååååår f-n inte..... Blåtanden på datorn hoppar ur HELA TIDEN!!Jag som är så förbaskat teknisk också :( Dessutom har jag gått på ett erbjudande från Telenor,där jag fick en mobil när jag tecknade abonnemang hos dom.Gubben gjorde detsamma,fast han fick en (dyrare) grymt fin mobil med MASSOR av funktioner.Jag (snåljåpen) fick däremot en halvbra variant med inte hälften så festliga prylar i luren....gråta....Kan inte ens lägga in musik i min lilla lur...eller,kan och kan,jag vet inte hur man gör.Skämmas!Måste köpa ett större minne till telefonen också.Även jag skulle behöva ett. Sjukskriven denna vecka.Måste försöka ta det lugnt och framförallt-SOVA på nätterna.Det verkar vara störtomöjligt för min del!! Provar med bilderna snart igen.

Sovdag

Har sovit nästan hela dagen idag.Kom hem sent från studentfirandet och när Lisa och jag väl var hemma (00.30),så hade guben inviterat några vänner på whiskey-provning,men dom hade fortfarande inte anlänt.Känns så här i efterhand som att det finns bättre tider på dygnet att starta ett partaj på än kl.1 på natten....Hursomhelst så stannade våra gäster till 03.30.Därav stora snarkardagen idag. Nu ska jag sova igen.Hej.

Glädjeämne

Får försöka glädja mig själv och förhoppningsvis fler med en pinfärsk bild på ett av kärlekstrollen :) Fy fallera,va´söt hon är OCH finurlig.Hittar på hyss i princip hela tiden faktiskt.Senaste itaget idag var när hon fick fatt i Lisas mugg med prinsessor på och kom på att den kunde ju användas som POTTA!!!Nakenfis satte hon sig på en liten mugg på köksgolvet och sa "kssssssssss-Saja kissa pottan!!".Jahapp,vad svarar man??? Har spenderat aftonen på Kupolen med Lisa för att BARA köpa examen-dojor till henne och ett skärp till mig......och vad hände??Jo,förstår ni,en hel del andra prylar ville tydligen hänga med oss hem.Märkligt att detta alltid händer mig i valfri affär.Lite kläder till gubben (inte en dag för sent) skor till mig,strumpor till lillan,kläder OCH skor till Lisa och ett par fantastiskt trevliga temuggar-till stugan :) Har gått förhållandevis bra idag,men oron kring min "fysik" håller i sig.Tillståndet är detsamma,om man så säger. Ska tvaga mig och gå till sängs nu.En stor dag väntar!

omunter

Fortfarande under isen.Blir hemma hela veckan,men hoppas kunna jobba till helgen.Dagen har varit så lugn som möjligt.Vaknade tyvärr med Svea rikes värsta migrän-anfall(det hör väl till,tänker jag...)!!Motade bort en del av eländet med min dundermedicin och blev så pass på bena så att jag kunde forsla Sara och mig till stugan.Det visade sig vara den bästa idén idag.Lugn & ro och sovstund i TVÅ timmar-skönt. Hoppas SNARAST på diagnos och bättring.

Nötpåse

Mår som en påse nötter.Hemma från jobbet idag.....no details.

Jobbdags imorr´n igen (förhoppningsvis) och på aftonen bär det av på TVÅ partaj.En tjejmiddag och senare personalfest.Som den ansvarsfulla dam jag är tar jag naturligtvis bilen-så att jag kommer hem ORDENTLIGT ;)

Orkar inte skriva mer.Puss.

Hej

Aftonen har anlänt.Alla söta flickor sover och jag tar det piano med min tekopp.Har shoppat blommor till trädgården idag.Blev riktigt nice,men mycket vill ha mer,så det bär snart iväg för att shoppa fler!

Imorgon är det Saras näst sista dag hos dagmamman innan hon (Sara alltså) får TIO veckors ledighet.Hmmmm,undrar just hur det ska gå.Hon kommer bergis att tjata hål i huvet på oss för att få gå dit ändå.....Gofis :)

Apropå ingenting,har ni tänkt på vad Finn-Crisp är goda???Om inte prova gärna och upptäck en ny dimension!Fantastiskt.

Gubben har förhoppningsvis landat i Skavsta nu.Får se om han kommer hem inatt eller imorgon.Hoppas att han är nöjd nu och INTE utfattig....och att levern är hyfsat piggelin.Den är bra att ha har jag läst.

Nuså,ska jag skriva några mail och sen nanna kudden.

Auf wiedersehen.

RSS 2.0