GOTT NYTT ÅR

Här kommer en hälsning till er alla med hopp om ett underbart busfint 2008!!!!Själv har jag för en gångs skull en bunt med nyårslöften och önskningar som jag hoppas kommer att infrias å det snaraste........

Vi ses och hörs 2008!!!!!!!

image99


Alldeles nytagen bild på lilltösen.......togs innan läggdags idag......SÖTAST!!!!!!


Apelsinnoja

Är tokig i apelsiner.Dom är ju så förbaskat goda så här års!Fast jag MÅSTE äta dom i klyftor och liksom gnaga bort själva köttet från skalet.Till denna saftiga aftonfest avnjutes naturligtvis en kopp (balja,det vet ni som känner mig väl) grönt te,nummer 4 eller 5 i ordningen den här da´n.Hej&h va´gott det ääääääär!!!

Annars jobbar jag på friskt numera.From tisdag är jag tillbaka på full tid igen,usch va fort det har gått!Undrar just om jag kommer att minska ner bloggandet vid det laget???????Näääääää,tror inte det faktiskt.Det här är ju liksom min.....dagbok........:)

Fast nu ska jag ta och ladda för morgondagen med allt vad det innebär.Dagen börjar i allafall med en efterlängtad fikastund på byn med en av mina goaste vänner-Annika.Kul som f-n ska det bli ;) Buslängesen vi sågs nu och en rejäl skvallerstund är efterlängtad som få!!!Känns som att jag verkligen har försummat många av mina vänner den senaste tiden.......(året????).......Måste göra nåt åt det illa kvickt.

Gott slut nu kompisar!!!Hoppas kunna återkomma en gång till under 2007.

Puss.

Sådärja

334376-95
image96

image97

Ååååååå,än en gång......GOOOOOD JUUUUUUL!!!!

image98

GOD JUL

Ännu en julafton till ända......Tror att den har varit till stor belåtenhet för våra söta ungar!Dom två stora tjejerna pysslar ivrigt med sina julklappar,fast just nu ser vi på en familjefilm som dom oxå fick i julklapp.Den lilla tomtetösen sover sött.Hon har varit fullständigt skogstokig i TOOOOMMMMMTEN idag!!!Vi har pratat en hel del om hennes favorit-figur och att han faktiskt skulle komma hit idag och när väl tomtefar (eller tomtemor??) anlände var lyckan TOTAL!Jag har aldrig i hela mitt liiiiv sett en så LITEN person bli så exhalterad.Fullkomligt orädd rusade hon fram till tomten och välkomnade honom glatt.Därefter struppade hon efter sin favvo in i vardagsrummet och konverserade glatt.Ville genast sitta i  gubbens knä och tackade snällt för sina paket.En fröjd att se!!Kolla in dom här bilderna!!!

NÄHÄÄÄÄÄNÄ,nu har försökt att lägga in bilder i en timme,men det funkar f-n inte.Jag ger upp och provar igen imorr´n.Fattar inte vad som är fel.......Skit.Jag som har lurat svärmor att GENAST kolla in bilderna på lilltrollet.Jaja,skam den som ger sig.Fast inte idag.
God Jul som sagt!

Hej

Vill bara tala om att jag ej är avtuppad,bara involverad i diverse julpysslande och stuvande ikring nalkande helg.Hör av mig snarast med rykande färska bilder mm.Ha en trevlig helg allihop!

Julsnask

har jag gjort,alldeles nyss faktiskt!Dom ser goda ut dessutom.......

Tokshoppandet på jobbet idag blev lyckat :)  Handlade för så mycket pengar att jag NÄSTAN skämdes.Fast bara nästan.När jag sen kommit hem med alla mina kassar och hämtat andan så frågade Lisas far om jag hade lust att hjälpa honom att handla julisar till vår dotter.Sjävklart kastade jag mig ner på jobbet 10 minuter före stängning och tokhandlade lite till.Dock ej för mina pengar denna gång-kul!

Nä,nu ska jag slumra en stund inför en hård arbetshelg.....hoppas jag.Dessutom kommer en av mina i särklass bästa vänner hit och ska slagga över imorr´n afton.Ska bli busskoj.En hel del skvaller lär nog luftas här när Therése & jag kommer igång.
Välkommen hit,hjärtat!Har saknat dig.

Kramåpuss.

Lucia

Kanske den mest stillsamma lucia-dag jag har upplevt nån gång.... Sara och jag har tagit det buslugnt inne hela dagen.Stackars busfrö,hon har inte varit ute på över en vecka nu.Mamman känner sig dessutom rejält däst :(
Mina dagliga promenader på flera timmar verkar vara som bortblåsta,särskilt nu när jag ska börja jobba på allvar.Jaja,får väl springa av mig ordentligt på mina lediga dagar framöver.

Kolla in världens sötaste luciatärna nurå!Kanske inte jordens bästa bild,men det är inte lätt att fånga det lilla trollet på bild alla gånger  ;)          image93

Imorrn ska jag på klubbdag på jobbet och shoppa loss!Julklappar,fast i måttliga mängder i år.Undrar om jag lyckas med det???Ska iaf inte byta nåra med gubben har vi bestämt.Fy bubblan,va trist,men så är det när pluskan säger stopp.

Ha dt gott!

Stängt pga sjukdom

Det är så det känns just nu.Helt och hållet uppehåll i bloggandet......

Sara blev sjuk på tisdag natt.Hon snorade lite på kvällen bara,sen vaknade Peter av att hon kräktes i MASSOR.Han tog av henne pyjamasen och skulle tvätta av henne när hon bara liksom.....tuppade av.Det var inget liv i henne på nåt vis.Jag tog henne och märkte att hon inte ens orkade hålla upp ryggen.Vi ringde sjukvårdsupplysningen och dom sa att vi skulle ringa 112.Ambulans skickades BUMS!Under tiden väckte jag Lisa.Storasyster hoppade ur sängen,klädde på sig och var så himla duktig att hjälpa till!!!!Sara blev grå om hela kroppen och sen kritvit...vi kunde inte ens höra att hon andades.Usch,jag vill gråta när jag tänker på det :(
Ambulansen var kvickt här och jag höll den lilla i famnen på väg till akuten.Hon reagerade inte ens i bilen på väg dit.När vi kom fram kom en läkare på studs och först då kvicknade prinsessan till och reagerade på ljud och ljus.Hon hade över 39 graders feber då,så förmodligen var den mycket högre när hon kräktes här hemma.
Undersökningen visade inget konstigt.....Pappan och Sara fick stanna för observation till eftermiddagen därpå och jag tog med mig Lisa hem kl.03.30 för att försöka sova lite.
Goa söta Lisa....när vi kom hem kom all hennes oro och funderingar över lillasyster,stackar´n.

Svårt att veta vad som hände med lilltjejen.Läkarnas teori är att hon stängde struplocket när hon kräktes så mycket.Den sk "djupdykreflexen" slog till.Hon borde kanske ha vuxit ifrån den,bara bebisar har den normalt.
Hursomhelst så var det hela VÄLDIGT otäckt.Det får aldrig mer hända,sådeså.
Nu är lillsessan REJÄLT förkyld och hängig,men hellre det.

Återkommer snarast med trevligare bloggande.Var tvungen att skriva av mig det här!!!

Nattinatti,kompisar ;)

1:a advent

Nu går den riktigt fort igen-tiden.......Redan första advent,hmmmmm.Jag hinner inte med.
Idag har jag varit på Lisas dansuppvisningar.Fantastiskt duktiga ungar,särskilt min ;).Jag kunde inte hålla tillbaka tårarna när jag såg med vilken glädje hon dansade!Mormor & Kenneth var med på andra föreställningen och tittade när Lisa dansade bugg med kusin Julius.Fy 17 va söta dom är!Tyvärr fick jag inte till så bra bilder,svårt när det är på så långt håll.

Apropå advent så har Sara fått sin första smakbit på en lussebulle idag.
Kolla här     image91

Verkar mumsigt.......

Nä,bloggar mer imorgon tror jag.Måste snarka nu......Var på julbord med jobbet igår......och sen på lokal.......det visade sig att man är ju ingen ungdom längre.

En till bild på Sarahjärtat bara    image92

Ajö :)

RSS 2.0