yeah

Det var ju inte så farligt trots allt.Att fylla år,menar jag.Nu är jag 38 bast och har fortfarande inte plattat håret,men NU ska det ske.Bra tid-23.40,jobbardag imorr´n....hmmm.(Dessutom läggdax snart.Blir inte barret platt av det,tro??)

TACK så hemskt mycket,alla sötnosar,för sms,tel.samtal och övriga gratulationer.Sånt blir man VÄLDIGT glad för!!!!!!

Puss/fö´lsedagsbarnet :)

Jorå

Nog sålde vi iväg en del igår.Fick ihop 1300-1400 spänn ungefär,det får man ju vara nöjd med!

Lisa har haft märkestagning i sina danser idag.Gick bra även denna gång.Mor & Far är stolta som få och flickan verkar ha riktigt roligt!Brabra!

För övrigt har jag stora åldersnojan och känner mig faktiskt......äldre.Eller på väg att bli.Sista aftonen som 37-åring.BUUUUUUÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!Det går ju fort nu-skit också!!!Jag som nyss hade partaj jäääämt utan att ens vara det minsta ur gängorna dag 2......Nu orkar jag knappt gå på lokal en gång i kvartalet utan att bli hel ur slag.Åldern tar ut sin rätt,sägs det.Joråtack.

Blev firad idag här hemma med blommor,sång och en PLATT-TÅNG!!HURRAAAAAA :)
Hoppas att jag kan bli någorlunda haj på att använda den också...Det där med frisyrer är liksom inte min grej....som synes....

Säger nu ajöss som 37-åring och återkommer som ny i nästa inlägg.
En fräsch 38-åring med nyplattat hår,hehe!

Ska sova nån form utav skönhetssömn nu....kanske kan bli några minuter yngre??

Gårdsloppis

imorr´n lördag kl.10-15.VÄLKOMNA!

Här ska säljas :)

Vi hörs!

tvärtrött

En afton som denna sitter jag och är supertrött....Busfint väder idag,fast jag har jobbat förstås.Lillan är sjuk,feber och busförkyld.Har varit vaken hela natten med henne,hosthosthost,lilla stackar´n!Hoppas den här natten bjussar på mer sömn iaf.

Ledig imorr´n,sen laddar jag för en tuff arbetsvecka och gårdsloppis på lördag.Hela området ska vara med-hoppas på storkovan ;) Välkomna hit!!

fy faaaan

vilket pucko!!!!Hur kan man göra nå´t så fruktansvärt??
Tankarna finns hos Englas familj.

Hejaheja

Laddar för FUF:s 25-årsjubileum idag kl.17.Ska tona håret,välja kläder OCH gå ner 5 kilo innan dess.Kanske hinna damma av felan oxå.....:)

Hejrå!

Hönsmamma nr 1

Oroas över morgondagen.Maken åker till svärmor i Småland med lilltösen & Matilda.Huuuuur ska jag klara det??Känns förskräckligt att vara utan Sara i fyra dagar......OCH tre nätter.....Förvisso har jag fullt program med jobb och partaj (igen!),men I ALLAFAAAAAAALL.Buhuuuuuu....
Kan dock vara bra för alla inblandade att göra så här nå´n gång,jag vet.

Ska hjälpa gubben att packa det sista nu.HÄPP!

Go´natt

& sov så gott.Ska verkligen FÖRSÖKA snarka i tid idag!!
Puss på er ;)

Hårt liv

Man är som sagt ingen ungdom längre.En FANTASTISK fest-TACK alla festliga brudar som gjorde allt så skoj ;) Och tack,gubben min,som hjälpte till med allt och lirade så bra!Vilket drag!!!!!
Sen kom min berömda vansinnes-huvudvärk,som ingen medicin i världen kan råda bot på...Fy f-n!Tänk om jag ändå drabbats av en regelrätt bakfylla istället,MYCKET bättre.Låg i mörkt rum hela söndagen,att gå till jobbet var inte aktuellt.Sömnbrist=huvudvärk för tant Anna,så är det bara.Var uppe & städade till 03.20,sista gästerna gick hem 02.45....och lillan väckte mig 06.30.Skyll dig själv.
Men skoj hade vi iallafall!!! Häpp.

Blä

Stackars våra gäster på bröllopsfesten!Det där vinet smakade INTE bra,bus-surt... Gubben fick tömma mitt glas också.

Har just ätit frukost och Sara sitter och tittar på "Hotell kantarell".Verkar intressant!Är ledig även idag,härligt.Dagens programpunkter:köpa blommor (tulpaner,nå´n krukväxt och nå´t att ha ute),åka till stugan med en massa prylar (HURRAAAAAAAAA,våren är här!!!!),fortsätta att städa undan all skit inför morgondagen.Det är ju riktigt bra i många hänseenden att bjussa hem folk lite di & då!Jag menar,fantastiskt kul med fest OCH det blir ju städat på kuppen.

Ha en bra dag-det tänker vi ha.

tv-time

Kollar på "Spårlöst".Såna program gillar jag.Har haft en trevlig dag idag.Åkte kvickt ner på stan på kvällskvisten och handlade loss på Bolaget.Inhandlade inte bara helgens drycker,utan även en flarra vitt till aftonen.Samma sort som vi hade på bröllopsfesten.Gott,men lite surt.

FÖRSÖKER verkligen leva sunt....fixade det nästan hela dagen,men hittade nyss en påse PINFÄRSKA PimPim.....fy 17,va gott!!Men det funkar ju inte att hålla på så här.Hålla igen och sen bara gå loss i snaskpåsen......och ett glas vin på det.

promenaddags

Kolla in vädret!!!!Bushärligt :) Dags för en motionsrunda-jag går fort som attan och Sara sover sött som få.Bra kombination.Hoppas solen stannar kvar hela promenixen bara.

Har fixat största delen av party-shoppingen på Lidl nu.Nice.

ledig

Ser fram emot en ledig dag med vår yngsta lilla pärla!Vi har redan haft dagens första strid.Samma procedur varje dag-när nattblöjan åker av och det är dags att sätta på kläderna skriker,och då menar jag SKRIKER,sötnosen "NAAAAAASIIIS" om & om igen.Hon vill alltså vara nafis=nakenfis och fäktar bestämt med armar och ben,allt för att undvika påklädning!Nu har jag brottat ner henne på golvet vid tv:n och fått på henne hälften av kläderna iallafall-PUH......Vi ska åka och shoppa till det stundande partajet snart.Tjing!

nämengodafton

Har ju inte kunnat blogga på evigheter!!J-a skit.Fast jag har fått mycket annat gjort :)
Laddar nu som allra bäst inför helgens evenemang.Kul med partaj!

RSS 2.0