Rightbay

Hejhej,har varit i Rightbay!Det rimmar ju,för fåglarna :) Jo,har bott hos mor & Kenneth med Sara torsdag-söndag.Rena rama semestern!!Var ledig torsdag & fredag och sen åkte jag till Falun och jobbade helg.Sara tyckte det var fantastiskt att få vara med mormor & K och jag tror minsann att dom trivdes i hennes sällskap också.
Tog med mig datorn dit för att blogga,men det blev ju inget av.Jaja,tar det idag istället.

Jobbar mycket i vanlig ordning......och nu är det sängdax.........men jag återkommer snarast.

Gooooo´natt!

Bilder

Här kommer bilderna som jag lovade!

image122

image123

image124

Riktiga go'ungar!Bilderna är tagna i söndags då solen tittade fram lite.Genast plockade Lisa av sig jackan och inväntade våren :)

Har jobbat även idag och är trött som en......gris?Kan bero på att jag har haft så in i vassen ont i ryggen och andra kroppsdelar så jag inte sovit en blund inatt.Därför ska jag FÖR EN GÅNGS SKULL gå och lägga mig i tid=NU!Långdag imorgon.

Kram på er.

Skoj

tycker jag att det är när många har hittat hit till min blogg!!Ännu mer skoj vore det om ni lämnade en liten kommentar,så jag vet vilka ni är :)  SNÄÄÄÄÄÄÄÄLLA?????

Helgen har varit rätt lugn.Lisa hade fiolrepetition med ett glatt tjejgäng och två lärare i lördags.Föräldrar var se´n bjudna på en liten konsert,vilken naturligtvis gav mor en hel del tårar i ögonvrån!!!Fick en flashback om min barndoms lirande.......och nu satt jag där och lyssnade på mitt eget kärlekstroll som spelade på så glatt.Kulkul!!Hoppas sannerligen att jäntan fortsätter med musicerandet :)

Apropå absolut ingenting (eller kanske än en gång mitt ivriga shoppande?) så har jag köpt ett par tvärtrevliga jeans med ruggigt hög midja.Verkligen skönt mode nu ju!Dessutom har jag lånat ett par svarta brallor,även dom med hög midja,av min kamrat Jenny.Hon verkar ha en väldig ruljans i sin klädkammare.Framförallt så tröttnar hon på ett plagg när hon har använt det MAX två gånger,hehe!Kläderna hinner baske mig inte bli omoderna ett endaste skvatt när dom åker ut.Nu kommer vi till det bästa-hälften av Jennys klädinköp får ett efter annat samma adress som JAG!!!Fantastiskt vilken kamrat hon är den där bruden ;) Så nu har som sagt även ett par byxor flyttat hit,supersköna.Tack igen!!!

Ska strax ta och blogga in lite bilder på favoritobjekten igen,nämligen mina barn.Bara gubben packar sig ur duschen och trollar fram kameran.

Hej på en stund!

Bloggerlovers

-hallå!!!Här duggar det ju inte tätt med inläggen precis....sorry!Jobbar på som 17 och kommer hem sent nästan varje kväll.Varannan vecka är lite pressad faktiskt.Vi hade en trevlig helg när svärmor var här på besök.Dessutom kickade hon ut gubben och mig på lokal på lördag kväll :) Vi konstaterade att vi inte har varit ut på krogen tillsammans på nästan TRE år.Hmmmmm.Passade på när "Jammo" (=farmor,enligt Sara) var här och vi hade en kul kväll!Tydligen gräsligt festlig visade det sig dag 2,när jag skulle kvista iväg till jobbet....Say no more!

För den som är intresserad så gjorde gubben slingor på mig strax innan vi gick på lokal.Dom blev bra,trots bärsen,eller kanske snarare på grund av :)

Har fått för mig att jag absolut MÅSTE ha ett par röda skor.Fast ska jag köpa pumps eller låga stövlar isf??Sickna bekymmer,va?!?!Tiden får utvisa vad det blir.Har iaf bespetsat mig på en skitsnygg röd väska på jobbet.Problemet är att vi får så gräsligt mycke fint varenda dag nu,så det kanske dyker upp nå´t ännu schysstare inom kort.Förskräckligt.

Sovdax,ska drömma om röda skor & väskor!

Hoppas att ni har haft en mysig Alla hjärtans dag förresten.

Bildbevis

kommer här!Först en bild på den trasiga klockan inköpt på loppis i lördags.
                                                                    image120

Inte världens bästa bild,men man får ändå ett hum om VARFÖR jag föll för den,va??Så här:jag kuskade glatt hem från loppisen BOMBIS på att jag hade gjort ett riktigt fynd-för 80 spänn.Riktigt så var det inte......på baksidan står det "Made in China".Oooops.En dålig kopia med andra ord.Skit samma,jag gillar den iaf.

Idag har jag gjort ett annat fynd,till Sara.Fick syn på en gullig gunghäst på nätet och ringde bums.Fick köpa den för 60 riksdaler.Skitsöt!Kolla själva:
                                                                   image121
Otroligt populär present :) Fast helst ska man tydligen inte sitta på hästen och gunga,utan DRAAAA runt den i hela huset och samtidigt låta "BRRRRRUUUUUUUMM!!!".Jaha.Alla har vi ju olika uppfattningar om saker och tings användningsområden.

Nu ska jag dricka vin och fortsätta att kolla på Antikrundan.
                                                            

Svärord

Jag KAN verkligen inte tygla mitt shoppingbegär.That´s it.Kommer ingen vart med mig själv i det ärendet.Saker och ting blir så väldigt fina och bra att ha när det är rea och sånt......Känner mig riktigt kass på att hålla igen pluskan.Suck.Fast det är ju inte så att vi blir utan mat pga av mitt shoppande,näääärå!Ser till att betala alla räkningar mm FÖRST,men sen dyker den sanna shopparen fram i mig!!Kan tyckas att jag har hamnat på "fel" arbetsplats i det läget.Nu har jag en hel del kassar att packa upp-IGEN.

Fast,hörni,jag köpte en tvärbussig väggklocka på loppis i lördags :) Trasig,men vad gör det??.......Öhhhh,en hel del kan man ju tycka.....Den går SÄKERT att laga!!

Hej hopp!


jag har inte dött...Bara vilat lite från bloggandet liksom.Jobbar mycket och försöker se´n ägna all tid åt familjen såklart.Nu är Sara sjuk igen.STACKAR`N!Busförkyld.Sånt är livet när man börjar hos dagmamma och träffar en massa små kamrater med tillhörande baciller.....

Jenny var här igår med en hel SÄCK med kläder och stövlar till Lisa och mig!Hon är en pärla ;) Har jobbat hela da´n i ett par skitfina boots som jag fick av henne-hurra!!Sköna som få.

På fredag kommer svärmor.Det ska minsann bli trevligt.Tyvärr så jobbar jag i helgen,men vi ska nog hinna med att dricka lite vin och skvallra hoppas jag.

Ska göra kväller lite tidigt idag med tanke på lillsessans vakentid på nätterna nu när hon är krasslig.Det gäller att hålla sig vaken på jobbet imorgon-det är ju FETTISDAGEN :) Hoppas ni får smaska semlor!Det ska jag baske mig göra.

Ajöajö.

RSS 2.0