Sängblogg

Ligger i sängen och slökollar mina mail och sånt...Vi är kvar i Rättvik,Sara och jag.Just nu ligger hon en halv meter ifrån mig och sover sött i sin säng.Tyvärr verkar hon vara förkyld-IGEN.Vore bra skönt om våren kunde anlända nu,så en del sjukdomar ger sig av.

Jobbade idag,just inga kunder alls.Folk är väl på g till fjällen,tänker jag.

Imorgon åker vi hem,till fattigdom & elände ;) Hoppas att mor & Kenneth står ut med att vi häckar här så pass ofta......Fast dom säger att Sara uppför sig exemplariskt när jag är på jobbet.En riktig pärla säger dom att hon är!Kan inte annat än hålla med,hihi!Söt så det förslår och förnuftig dessutom-mammas tjej (jaja,pappas oxå).

Glad påsk

Sitter i tv-soffan hos mor & Kenneth i Rättvik.Är här på semester igen :) Äter god mat och slappar.Fast imorgon är det jobbardags igen....

Väntar i skrivande stund på Let´s Dance finalen.Tror faktiskt att Karl-Petter åker ut idag......men han verkar lika glad ändå!Fantastiskt charmig kis,tycker jag.Fast jag tycker att Tony är en värdig vinnare.Vad tycker du???

nästa bild

334376-128


Hihi

Försöker verkligen att skriva på bloggen och lägga in bilder,men det krånglar hela tiden ju!Nu kom bilden före texten,hmmmm....Jo,jag nämde att jag har varit och fixat EFFEKTSLINGOR i håret.Allt för att försöka få bukt med åldersnojan.Kul grej.
Nu är det teatime och jag är trött....Har försökt få till bloggen i flera timmar nu.

TACK JENNY för nya blogg-looken!!!Busfin :)

Kolla barret!!

334376-129


En liten surprise!

Hej Anna! Hihi jag var här o smög lite och gjorde om lite. Hoppas du gillar det!

KRAM från Jenny

Blä

Har varit hemma med älsklingsLisa IGEN.Två gånger den här veckan....Hon mår inte bra...lilla stortjejen...Hoppas att hon mår bättre imorgon iaf!

Sara däremot är pigg som en mört :) Hon har högsta växeln i för jämnan och får övriga familjen att ständigt vara på pass och kolla in hennes nya hyss!!

Kass på bloggandet nu,mycket beroende på en rejäl formsvacka.Känner mig rätt rutten faktiskt.Vore trevligt med en total makeover.
Kanske kan hjälpa att måla naglarna.....öhhhhh.....eller??Jag gör ett försök.

Semester

Är i Rättvik igen,Sara och jag.Jag har rena semestern känns det som!!Slipper ta hand om disk,tvätt,städning osv.Bara tar det lugnt,äter mammas goda mat och förbaskat goda nybakta bröd,tar LÅÅÅÅÅÅNGA promenader med vagnen full av Sara.......laddar inför helgens arbetspass.....och sover gott om  nätterna.Kan man ha det bättre??Nix.

Försöker planera in nån form utav tjejfest snarast.Verkar dock inte hinnas med förrän i april nån gång......frågan är NÄR i april.....Den som lever får se.Kul vore det i allafall.Det är många vänner som jag inte har sett på länge nu.Mest mitt fel.Hmmmm......men nu ska det ordnas med hjälp av ett partaj!!!Va säjs???


Slummerdax nu.Sov gott!


American Idol

är ju värsta mobbing-programmet!Fast förbaskat kul att titta på ändå.

Bloggar från soffhörnan när jag plötsligt  märker att min make har slutat glutta på tv.Han väljer istället att fälla ihop sig likt en stor........fällkniv.Framåtböjd,snarkandes,utan vidare vetskap om vad som händer i  världen.Känns som att en nackspärr inte är långt borta för hans del :)  Oj,häpp,nu vaknade han minsann till och yrade "har dom visat FOTBOLL´N,,,,,,,ööhhhhh,hockeyn.......",men är synnerligen ointresserad av mitt svar.Somnade om på studs.Det är jobbigt att vara en genomförkyld småbarnsfar!Själv tänker jag än en gång FÖRSÖKA lägga mig i tid för att undvika kryss-ögon imorgon.

Sara är bättre i snuvan och har varit hos dagmamman idag.Storförtjust över att få träffa sina polers fick mor en kram & en liten blöt puss och sen vinkade juvelen glatt och sa "hiiiidå mamma!".Såna dagar är det en ren fröjd att gå till jobbet minsann!

Nä,tvättstugan kallar.God natt nu!


hejsvejs

Har just beskådat schlagerfestivalen-igen.Vad ska man säga??Hävdar väldigt bestämt att DET ONEKLIGEN VAR BÄTTRE FÖRR!!Det var ju en av årets höjdpunkter när schlagerfestivalen gick av stapeln och hela familjen bänkade sig med ostbågar (fast jag kallade dom för "hostmaskar" när jag var liten) och snask vid tv:n.Nu ska man hålla sig vid apparaten vareviga fredagkväll för att överhuvudtaget få nåt som helst hum om vad det handlar om.....Skitlöjligt med "andra chansen " osv,osv.Som sagt,förr vare ju skoj när tävlingen resulterade i att ETT bidrag vann och gick vidare till melodifestivalen i Europa.Tänk att det ska krånglas så förbaskat!Nå´n som håller med??

Vi har haft en lugn dag som började med ett besök på loppisen.Dagens enda och bästa fynd=10 st pixi-böcker för 10 spänn.Ok va´?

Lisa har åkt till sin far för att åka på en veckas semester till fjällen.Lyllo.Lill-Sara sover sött,trots att hon är busförkyld.Gubben min är med sin kompanjon och spelar på en bröllopsfest......Suck.........,tänker tillbaka på vårt partaj...fy fallera vad vi hade skoj!!!!Skulle vilja gifta om mig bara för att få uppleva bröllopet och partajet igen :)Fast med samma gubbe såklart ;)

Dags för den sedvanliga koppen (baljan) med grönt te och till den en pinfärsk apelsin.Gringott!

RSS 2.0