Gruß Gott!

Ska försöka uppdatera vad som hänt sen sist.
I onsdags kom vi äntligen iväg från Lalandia. Färjetrippen Rødby / Puttgarden gick finfint, Sara var mäkta imponerad! Resan vidare i norra Tyskland bromsades snabbt upp av diverse tråkigheter. Vi har i möjligaste mån försökt att hålla oss till mindre vägar, vilket visat sig inte vara så smart alla gånger. Söder om Hamburg blev vi stoppade av polisen.Vägen var avspärrad pga översvämning. Vi blev omledda tillbaka mot Hamburg och sen började det trassla ordentligt. När vi skulle ut på Autobahn så hade det precis skett en stor olycka, så det var stopp trafiken.Vi körde då parallellt med Autobahn, för att sen förvilla oss helt. Många vägar är avstängda här i Tyskland. Sara mådde inte bra & fick huvudvärk & efter en förskräckligt dryg dag med nästan 30 graders värme, så hamnade vi slutligen nära Soltau. Då hade vi avverkat 22 mil på ELVA timmar. I torsdags gick det bättre - vi tog fortfarande småvägar & det var riktigt varmt, men alla tre var bättre till mods. Vi kom till en fin camping rätt ute i bushen närheten av Fulda. Det regnade friskt natten till igår, så Sara kunde inte somna.
Igår enades vi om att välja Autobahn, vilket resulterade i att vi betade av nästan 50 mil :)
Vi kom fram till Kühr igår kväll.
Det ligger precis vid Österrikiska gränsen.
Här har vi nu övernattat på en femstjärnig camping.Helt otroligt vackert!
Igår kväll var det molnigt,disigt och i natt började det regna och åska.
Vaknade till fågelkvitter och vackert väder. Förvisso lite kallare än vad vi har haft förut, men nu kryper graderna uppåt!
Dimman är borta och vi blir varse att vi är omgivna av alperna.
Sara har fullt sjå att kolla in snön på varje topp.
Hon är oerhört duktig och tålig, vår lilla sessa.
Sysselsätter sig med att rita, pyssla, lyssna på cd - sagor eller se på film. Hon har en liten dvd med sig, men igår fixade pappan så att hon kunde se på film i stora tvn när vi åkte.
Jag återkommer med mer bloggande så snart jag kan.
Nu ska jag andas alpluft innan vi åker vidare till norra Italien.
Kram till er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0